Eventmedia

Vi på Action Square tycker om evenemang och har satsar på att bygga upp en professionell produktion för att direktsända eller spela in evenemang, någonting som vi gör för organisationer och evenemang som på olika sätt belyser hållbarhetsfrågor. Eftersom vårt största engagemang handlar om att sprida kunskap och engagemang så producerar vi video med hög kvalité till ett lågt pris.

Tidigare uppdrag
Vi har hjälpt många organisationer att nå ut med sina frågor. Se filmer från några av våra tidigare uppdrag nedan.

Mänskliga Rättighetsdagarna
Forum – idéburna organisationer med social inriktning
Svenska FN-förbundet
Klimatfestivalen i Malmö
Global Utmaning

Vi jobbar med uppdragsgivare som delar vårt engagemang kring hållbar utveckling och tror att vi fortfarande kan skapa en bättre värld. Vi vill sprida den kunskap som finns i det civila samhället och främja samarbeten mellan olika sektorer.

Fördelar med att boka Action Square

  • Eftersom vi i första hand köpt in utrustning och byggt upp kunskaper för att använda på våra egna evenemang så kan vi erbjuda lägre priser och utrustning som anpassats med evenemang i fokus.
  • Vi kan både evenemang och media, och har en stor förståelse för arrangörers behov och utmaningar när vi producerar filmer.
  • Vi har en skalbar produktion med olika paket beroende på ambition och budget.
  • Vi är ett gäng flexibla, professionella och lyhörda medarbetare. Med passion för hållbarhet och förändring.

Vi kan göra allt från enklare produktioner till stora evenemang med sändningar från flera scener samtidigt. Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att få ert arrangemang filmat.